Atentie! Aceasta rubrica este exclusiv adresata clientilor nostri si trebuie sa fiti logat pentru a putea posta o recenzie. Va multumim pentru intelegere!

  9 Recenzii

 1. alex
  aprilie 12, 2020

  Recomand cu incredere!

  Multumim pentru platforma de modeling online. In aceasta perioada grea pentru toti cei mici se bucura de cursurile voastre de modeling din fata calculatorului. Multumim inca o data pentru ideea unica de a tine copii aproape de lumea modelingului chiar si acasa!

 2. Sunteti cei mai tari

  Am cumparat cele doua pachete disponibile pe site si anume curs pre-teen si curs pentru parinti si vreau sa spun ca faceti o treaba minunata atat pentru mine ca mama cat si pentru fiica mea care invata noi lucruri cu ajutorul Denisei si a intregii echipe. Nu ma asteptam ca lectiile sa fie atat de profesioniste si clar explicate. Sunteti cei mai tari! Recomandam din toata inima!

 3. Scoala de modeling de nota 10

  Abia ce am cumparat pachetul pentru fiica mea si este foarte captivata de cursurile Denisei si isi doreste sa ajunga un model de succes ca si ea. Maine voi cumpara si pachetul pentru parinti fiindca sunt curioasa si nerabdatoare sa invat si eu lucruri noi ce ma vor ajuta in indrumarea fiicei mele intr-o eventuala cariera de model. Nota 10 pentru acest concept de modeling online si pentru calitatea lectiilor.

 4. Recomandam tuturor copiilor aceste cursuri

  Recomandam tututor copiilor aceste cursuri chiar si parintilor. Noi suntem fericiti de munca si efortul depus de intreaga echipa a scolii de modeling si tinem sa le multumim tuturor pentru acest minunat site. Va voi recomanda cu multa caldura la toti prietenii si cunostintele pentru a se bucura si ei la randul lor de cconceptul vostru.

 5. Scoala de modeling la tine acasa! Foarte tare!

  Suntem de mult la scoala de modeling a Denisei Hodisan iar fiica mea Rebeca e foarte mandra si fericita ca si in aceste momente grele de stat acasa in plina pandemie ne putem bucura in continuare de lectiile date de cea mai minunata echipa chiar in fata calculatorului. Foarte tare aceasta idee geniala a Denisei de a tine copii conectati la tot ceea ce inseamna lumea modeling-ului. Felicitari Denisa si echipei!

 6. Roxana Mihai
  aprilie 18, 2020

  Cei mai tari profesionisti in modeling

  Fiul meu nu se mai dezlipeste de calculator si repeta in fiecare zi tot ce invata din cursurile Denisei si a colegelor. Suntem foarte incantati de acest site si de cursurile oferite de cei mai buni in domeniul modeling-ului. O sa va recomand cu incredere tuturor ce au copii si vor sa ii indrume catre o cariera frumoasa in lumea modei! Va multumesc atat eu ca mamica cat si Denis!

 7. Tot respectul nostru pentru munca voastra

  Eu si fiica mea Deea tinem sa va multumim din tot sufletul pentru munca minutioasa depusa din suflet pentru acesti copii si suntem tare mandrii ca am cumparat aceste pachete de cursuri fiindca atat fiica mea cat si eu invatam lucruri foarte importante de la niste profesionisti ca voi. Va respectam si mult succes pentru acest proiect minunat!

 8. Cel mai tare curs de modeling!

  Astazi dimineata am achizitionat si noi pachetele pre-teen si pentru mamici si suntem foarte incantate de tutorialele video realizate de scoala voastra de modeling. De cand cautam un cors online in aceasta perioada de modeling dar nu am gasit niciunul. Multumim pentru ca va ganditi la micutii nostri care stau in casa. Sunteti cei mai tari!

 9. Multumim scolii voastre de modeling online

  Multumim pentru lectiile foarte profi date de Denisa si colegele sale! Sunteti cei mai profi si buni parerea mea la ora actuala in Romania! Toate cele bune din partea noastra si a fetitei noastre Anelis!

RECENZII

error: Continutul este protejat !!!
X