Detalii privind prelucrarea datelor de către MISS DENISA S.R.L

Începând cu data de 25 mai 2018, MISS DENISA S.R.L. a adoptat regulamentul UE 2016/679. Cunoscută ca GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protecția datelor personale, această măsură a intrat în vigoare în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Persoana juridică MISS DENISA S.R.L, CUI 35536851, înregistrată la ORC de pe lângă Tribunalul Bihor cu nr. J5/210/29.01.2016, sediul social: Sat Santimreu, Comuna Salard. Nr. 214B, Judet Bihor, România sub denumirea brand-ului Scoala de Printi si Printese Gift of Beauty (www.modelingonline.ro). Acest brand oferă soluții educaționale și dezvoltare profesională pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs.

Vă asigurăm că MISS DENISA S.R.L va continua să prelucreze datele personale ale clienților sau vizitatorilor doar în scopuri clar definite, precum crearea de oferte personalizate care să fie cât mai apropiate de nevoile acestora, recomandarea de servicii educaționale și de certificare profesională oferite de MISS DENISA S.R.L sau de către alte entități din grup, de partenerii și colaboratorii săi și doar în cazul în care clienții sau vizitatorii și-au exprimat opțiunea în acest sens.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul unei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugam să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Vă invităm să citiți mai jos câteva informații despre protecția datelor personale la MISS DENISA S.R.L, iar dacă nu găsiți ceea ce vă interesează în secțiunile de mai jos și aveți vreo întrebare pentru noi, scrieți-ne la adresa office@modelingonline.ro.

Ce sunt datele personale și cum le obținem?

Datele personale sunt acele informații prin care un client sau vizitator poate fi identificat în mod direct sau indirect. MISS DENISA S.R.L obține aceste date astfel:

  • Direct de la client sau vizitator

MISS DENISA S.R.L. colectează date personale direct de la client sau vizitator, de regulă, acele informații furnizate în urma semnării contractului sau pe parcursul desfășurării acestuia:

    • Nume, prenume, cod numeric personal
    • Adresa poștală și de e-mail
    • Număr de telefon și altele
    • Detalii privind tranzacțiile efectuate (servicii achiziționate, prețuri, moduri de plată)

MISS DENISA S.R.L. poate solicita și alte date personale în scopuri specifice, de exemplu, atunci când clientul sau vizitatorul furnizează o copie după un act de identitate în momentul încheierii unui contract de studiu, cu consimțământul său.

În plus, pentru a fi în măsură să ofere cele mai bune produse și servicii, MISS DENISA S.R.L poate solicita uneori informații privind experiența clientului sau vizitatorului în timpul utilizării produselor și serviciilor MISS DENISA S.R.L. Aceste informații pot fi comentarii sau sugestii, dar și recomandări.

  • Automat

În anumite situații, MISS DENISA S.R.L poate colecta datele clienților sau vizitatorilor și prin mijloace automate. De exemplu, date personale pot fi colectate prin intermediul cookie-urilor sau atunci când vizitatorul interacționează cu aplicațiile mobile ale MISS DENISA S.R.L, când vizitează site-urile web ale entităților care alcătuiesc MISS DENISA S.R.L sau paginile MISS DENISA S.R.L de pe rețelele sociale.

MISS DENISA S.R.L poate combina diverse date personale ale clientului sau vizitatorului, provenite din diferite surse (un site web, un eveniment etc.), doar pentru a deservi interesele clientului sau vizitatorului într-un mod personalizat și legitim.

Când vizitați pentru prima dată un site web, pe dispozitivul dvs. este trimis un fișier cookie care vă identifică browserul.

Folosind cookie-urile ne ajutați să îmbunătățim funcționalitatea site-ului. Aceste fișiere fac posibilă, în principal, recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență de navigare plăcută și susțin eforturile MISS DENISA S.R.L pentru a oferi servicii cât mai adaptate utilizatorilor. Fișierele de tip cookie colectează informații despre cum folosesc utilizatorii noștri site-ul web și ne oferă informații utile despre cum putem îmbunătăți experiența de navigare.

În cazul în care doriți să blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera disfuncționalități sau erori de folosire a site-ului nostru.

De asemenea, folosim cookie-urile în scopuri de marketing. Acestea sunt folosite pentru a face schimb de anumite informații cu terțe părți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ați ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-urile pentru a identifica părțile site-ului de care sunteți interesați. Utilizăm apoi aceste informații pentru a vă arăta reclame și pagini care credem că vă pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu dvs. sau pentru a individualiza conținutul comunicărilor pe care vi le trimitem. Dacă preferați, poți opta pentru a renunța la ele. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta va include informații care reflectă interesul pe care l-ați arătat față de conținutul paginilor noastre sau oferte și promoții care credem că v-ar putea interesa, totul pentru a îmbunătăți modul în care răspundem necesităților dvs.

De ce prelucrăm datele personale?

MISS DENISA S.R.L va prelucra datele personale ale clientului sau vizitatorului doar pentru a asigura o relație cât mai bună cu acesta în vederea recomandării serviciilor educaționale și de certificare profesională oferite de MISS DENISA S.R.L, înainte de încheierea unui contract de studiu sau pe parcursul derulării contractului de studiu. Prelucrarea datelor cu caracter personal poate avea la bază consimțământul clientului sau vizitatorului, poate avea legătură cu contractul sau poate fi impusă de o obligație legală.

Vrem să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte ale produselor/serviciilor care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) cu informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare celor pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse, precum și alte comunicări comerciale, cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații care prezintă interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate/achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări respectă drepturile și libertățile dvs. și că deciziile luate în baza lor nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează semnificativ.

În anumite situații, activitățile noastre de marketing reflectă interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs. cât de repede.

Interesul legitim MISS DENISA S.R.L poate sta la baza prelucrării datelor personale, clientul sau vizitatorul putând să se opună. Alături de interesul legitim, la baza prelucrării poate sta acordul clientului sau vizitatorului, necesitatea derulării contractului sau o obligație legală a MISS DENISA S.R.L.

Atunci când MISS DENISA S.R.L îi solicită clientului sau vizitatorului acordul pentru prelucrare, acesta are două opțiuni: “Da” sau “Nu”.

Doar dacă există acord în acest sens, MISS DENISA S.R.L va prelucra datele personale cu scopul de a informa cu privire la serviciile MISS DENISA S.R.L, oferte, promoții sau evenimente speciale.

Care sunt drepturile clienților sau vizitatorilor cu privire la prelucrarea datelor personale?

Clientul sau vizitatorul are drepturi specifice în ceea ce privește protecția datelor, iar MISS DENISA S.R.L asigură un mediu care facilitează exercitarea acestora (dreptul de acces, de rectificare, de obiecție, de ștergere, de primire a datelor personale sau de depunere a unei reclamații).

MISS DENISA S.R.L a luat măsurile de precauție necesare pentru a asigura clientului sau vizitatorului că drepturile sale de protecție a datelor sunt respectate corespunzător.

Clientul sau vizitatorul are dreptul:

  • să acceseze datele sale personale, să le modifice, să le restricționeze, să își retragă acordul sau să se opună prelucrării acestora sau să solicite ștergerea acestora
  • să acceseze datele sale personale sau să solicite MISS DENISA S.R.L transmiterea lor către o altă societate (dreptul de portabilitate)
  • să dezactiveze anumite tipuri de colectare sau utilizare a datelor sale, inclusiv utilizarea anumitor cookie-uri și tehnologii similare
  • să depună o reclamație la autoritatea de supraveghere competentă – în România aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP)
  • să solicite MISS DENISA S.R.L să corecteze orice inexactități din datele sale personale.

Clientul sau vizitatorul își poate exercita oricare din drepturile anterior menționate prin transmiterea unei solicitări la adresa de e-mail office@modelingonline.ro sau a unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Sat Santimreu, Comuna Salard, Nr. 214B, Judet Bihor, în atenția MISS DENISA S.R.L.

Aceste drepturi pot fi limitate, în anumite circumstanțe definite prin lege (de exemplu, clientul sau vizitatorul va putea opta să nu mai primească comunicări de marketing, însă nu va putea solicita MISS DENISA S.R.L să-i șteargă datele personale necesare pentru executarea contractului). Astfel de restricții vor fi verificate individual și vor fi comunicate clientului sau vizitatorului în mod corespunzător.

Cum se aplică GDPR în cazul copiilor?

MISS DENISA S.R.L nu solicită și nu colectează cu bună știință date personale ale copiilor cu vârsta mai mică de 16 ani atunci când oferă servicii specifice, cu excepția cazului în care s-a obținut în prealabil acordul explicit al părintelui sau custodelui) sau ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 în restul situațiilor. În cazul în care date personale ale copiilor sunt colectate, acestea sunt prelucrate cu atenție și numai în condiții de siguranță specifice.

Pot fi prelucrate datele dvs. personale de către terți în alte scopuri?

În cazul în care clientul sau vizitatorul își exprimă acordul în acest sens sau există un interes legitim în ceea ce privește utilizarea datelor sale personale, MISS DENISA S.R.L va putea comunica aceste date către terți.

De regulă, MISS DENISA S.R.L nu va comunica datele personale ale clientului sau vizitatorului unei terțe părți care intenționează să le utilizeze în scopuri de marketing direct, cu excepția cazului în care deține acordul clientului sau al vizitatorului.

MISS DENISA S.R.L oate însă comunica datele personale ale clientului sau ale vizitatorului unor terțe părți, fără acordul acestuia, în următoarele situații și către următoarele entități:

  • Afiliați: datele personale pot fi comunicate societăților afiliate MISS DENISA S.R.L în scopul desfășurării activităților curente și de afaceri;
  • Autorități publice: MISS DENISA S.R.L poate comunica datele clientului sau ale vizitatorului în cazul în care i se impune acest lucru prin lege sau în cazul în care consideră, de bună credință, că respectiva divulgare este necesară pentru derularea corespunzătoare a proceselor juridice, investigațiilor sau pentru a răspunde la orice reclamații sau solicitări de la autorități;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Uniunii Europene.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.
Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții.

Ne puteți contacta oricând pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., precum și despre garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum vă protejăm datele personale?

MISS DENISA S.R.L aplică măsuri de siguranță adecvate pentru a garanta siguranța datelor personale ale clientului sau vizitatorului și are implementate durate specifice, pentru ca datele personale să fie păstrate atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopului declarat.

  • Păstrarea datelor

MISS DENISA S.R.L va păstra datele personale atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului declarat, luând în considerare nevoia de a răspunde la întrebări sau de a rezolva probleme, de a oferi servicii noi sau îmbunătățite și de a respecta cerințele legale aplicabile. Prin urmare, MISS DENISA S.R.L poate păstra datele personale pentru o perioadă rezonabilă de timp după ultima interacțiune a clientului sau vizitatorului cu MISS DENISA S.R.L, în conformitate cu legislația în vigoare.

Atunci când datele personale ale clientului sau vizitatorului nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate și nu există obligația legală de a fi păstrate, MISS DENISA S.R.L le va distruge sau șterge într-un mod sigur.

Cum se aplică aceste reglementări în cazul persoanelor juridice?

În cazul clienților persoane juridice, conform celor menționate mai sus, MISS DENISA S.R.L va obține acordul expres al titularului de cont pentru orice tip de prelucrare a datelor personale sau a datelor personale pentru care legea impune o asemenea condiție. În acest sens, clientul persoană juridică se obligă ca înainte de a transfera datele personale ale utilizatorilor și ale persoanei de contact către MISS DENISA S.R.L, să obțină consimțământul acestora pentru a fi prelucrate de MISS DENISA S.R.L conform nevoilor de executare a contractului și altor nevoi menționate în articolele anterioare. Transferând datele personale ale utilizatorilor și ale persoanei de contact către MISS DENISA S.R.L, clientul persoană juridică atestă că a fost obținut consimțământul utilizatorilor și al persoanei de contact pentru prelucrarea datelor lor personale de către MISS DENISA S.R.L. conform prevederilor de mai sus și își asumă întreaga responsabilitate.

error: Continutul este protejat !!!
X