Cum pot plati?

Puteți plăti online cu cardul de credit sau creditul personal sau al companiei dvs. în condiții de siguranță, într-o pagină profesională securizată a unui procesator de plăți. Cardurile acceptate pentru plată sunt VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2 / CVC2).

Nu există comision suplimentar pentru tranzacții.

Prelucrarea datelor cardului dvs. se face exclusiv pe serverele PLATIONLINE.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PLATIONLINE nu păstrează informațiile confidențiale ale cardului dvs., ci le trimite criptate pe o conexiune securizată către banca procesorului. În acest fel, informațiile dvs. sunt în siguranță.

 

Cum va apărea tranzacția mea pe extrasul bancar?

Pentru tranzacțiile cu cardul de credit sau de debit de pe site-ul nostru web, în extrasul dvs. de cont bancar, tranzacția va apărea sub numele de cumpărături online alăturat numele fiind MODELINGONLINE.

 

Când voi primi achiziția mea?

 Când rezervați un pachet de cursuri pe site-ul nostru, procesul este automat și veți primi un e-mail de confirmare în Inbox, vă rugăm să verificați și dosarul Spam. În cazul în care nu primiți acest e-mail, ne puteți scrie un e-mail la office@modelingonline.ro

 

Cum pot anula tranzacția mea?

Puteți anula cu ușurință comanda dvs., scriindu-ne un e-mail la adresa office@modelingonline.ro. Vă vom emite o rambursare completă, atâta timp cât solicitarea dvs. va fi făcută in maxim 48 de ore de la data comenzii. După anularea unei tranzacții cu cardul, banca emitenta va debloca suma blocată în contul clientului în 1-30 de zile, în funcție de politica sa.

 

Care este politica dvs. de rambursare?

Nu ne pasă dacă ceva a intervenit și nu mai puteți dori comanda. Atâta timp cât ne informați in maxim 48 de ore de la data comenzii, veți primi o rambursare completă.

error: Continutul este protejat !!!
X